Axfin | bank, AXA bank, kredieten, beleggen, verzekeringen, Middelkerke, Westende
reddingsboei

Contacteer ons

04.12.2019

Uitvaartverzekering: zin of onzin?

De dood, we denken er liever niet aan... Toch is het de enige zekerheid in ons leven. Voor sommigen nog 'ver van mijn bed', voor anderen heel dichtbij door het verlies van een dierbare, de ouderdom of een slepende ziekte.

Belgen vinden de dood steeds minder taboe. Meer zelfs: ze plannen hun uitvaart tegenwoordig bewust vooraf. Een goede zet, want een overlijden betekent heel wat financiƫle, administratieve en praktische regelingen. Dat kan met een uitvaartverzekering.

Het grootste voordeel van een uitvaartverzekering? Deze dekt de kosten van een begrafenis of crematie, zodat de nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Een hele geruststelling voor hen, en dus ook voor u.
Ons kantoor werkt vaak samen met DELA, omdat hun uitvaartverzekering nog een stap verder gaat. Het geeft u de mogelijkheid om alles tot in de puntjes vast te leggen. Zo verloopt alles alleen zoals u het het wilt.

Lees hier meer en maak een persoonlijke berekening van de kosten voor een uitvaart of de premie voor uw uitvaartzorgplan.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info